Hilde Martin in de gemeenteraad

Op 12 september 2015

Door een speling van het lot zetelt Hilde Martin sedert september 2015 in de gemeenteraad van Wevelgem.

Zij neemt er namens N-VA de plaats in van Arnold Seynnaeve, die voortijdig zijn mandaat terug ter beschikking stelde van de partij, als gevolg van een verhuis naar Frankrijk.

Hilde aarzelde even om deze nieuwe opdracht op te nemen. Het is immers geen sinecure om een oude rot in het vak zoals Arnold, die intussen 21 jaar politieke ervaring op de teller had staan, te vervangen.

De N-VA-fractie is echter bijzonder opgezet met de intrede van Hilde in de gemeenteraad. Hilde heeft immers als lid van de OCMW-raad intussen haar meerwaarde ruimschoots bewezen. Bovendien is zijn binnen de werking van N-VA-Wevelgem als ruim 10 jaar één van de steunpilaren en harde werkers achter de schermen.

Gemeentepolitiek is haar op het lijf geschreven. Als thuisverpleegsters staat Hilde niet enkel professioneel, maar ook diepmenselijk, zeer dicht bij zeer veel mensen binnen onze lokale gemeenschap. Zij weet als geen ander wat er echt leeft onder onze bevolking, en vooral wat de noden zijn van hen die niet altijd het geluk hebben om zich goed omringd te weten. De bekommernis van Hilde gaat in de eerste plaats uit naar zij met elementaire basisbehoeften, de zwaksten onder ons dus.

De gemeenteraad krijgt er dus een warm hart bij. Wevelgem kan hier alleen maar beter van worden.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is