zwembad Wevelgem

Sport

De N-VA wil dat iedereen in de eigen buurt kwaliteitsvol en betaalbaar kan sporten, een leven lang. Omdat sporten gezond is. En omdat samen sporten mensen dichter bij elkaar brengt. 

Sport moet een vaste gewoonte worden in het leven van elke Vlaming. Scholen, clubs, gemeentelijke sportdiensten en werkgevers moeten samen bouwen aan een sportvriendelijke leefomgeving. Zo moedigen we iedereen aan om te bewegen. 

Steden en gemeenten verdienen daarin een centrale rol. Zij staan immers het dichtst bij de burger en kennen de behoeften het best. 

Voldoende en degelijke sportinfrastructuur vormt daarbij de basis. Momenteel wordt nagedacht waar het nieuwe zwembad zou moeten komen in (groot) Wevelgem.

Nieuws over dit onderwerp

Weggesmeten geld wegens...gebrek aan visie !

800.000,00 euro extra te betalen door de Wevelgemse burger !!! U leest het goed, achthonderdduizend euro !!! Dat is het resultaat van de gemiste zwembadsubsidie. Dat wordt dus een extra-prijskaartje …

Nieuw zwembad naast IKEA?

Door het nieuwe zwembad op het vierde voetbalveld van SC Wevelgem City te willen bouwen, slaat deze meerderheid de bal volledig mis, aldus N-VA-fractie leider Filip Daem. Inwoners van de deelgemeenten …