Jeugd

De N-VA wil dat de fors gestegen jeugdwerkloosheid op de juiste manier aanpakken. Met structurele maatregelen die perspectief bieden op lange termijn. Niet door jonge werkzoekenden tijdelijke gesubsidieerde jobs aan te bieden, zoals de PS wil. 

De N-VA wil jonge werkzoekenden voor hun vierde maand werkloosheid een intensieve begeleiding op maat bieden. Met de nodige werkervaring, bedrijfsstages en beroepsopleiding. 

Daarnaast moeten we werk maken van een structurele loonlastenverlaging. Zo verhogen we automatisch de kans van jongeren op werk. Voor de kwetsbare doelgroep van de vroegtijdige schoolverlaters kunnen we die mogelijk nog aanvullen met een specifieke lastenverlaging.

Ook in Wevelgem ijvert de N-VA voor een een goed uitgewerkt jeugdbeleid.

Nieuws over dit onderwerp

Wevelgem ondertekent SAVE-charter

Verkeersongevallen zijn helaas nog steeds één van de grootste doodsoorzaken van dit land. Ook kinderen en jongeren zijn er maar al te vaak slachtoffer van. Op Vlaams en federaal vlak worden omtrent …

Getest, geproefd en goedgekeurd !!!

Eerder kon u al lezen dat de voltallige gemeenteraad het voorstel van N-VA-raadslid Joachim Naert om openbare BBQ’s te plaatsen unaniem goedkeurde. Bij wijze van test heeft de gemeente een tijdelijke …