N-VA Wevelgem blijft zich nog versterken

Op 29 juni 2018

Door omstandigheden voert N-VA Wevelgem een wissel door op haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Om medische redenen heeft Maria Da Conceiçoa Da Castro Martins voor zichzelf beslist om dan toch niet zelf te kandideren. Maria blijft intussen wel voor de volle 200 % achter de Andere Koers van N-VA Wevelgem staan.

De 24° plaats op de lijst wordt ingenomen door niemand minder dan Veerle Noelanders. Als geboren en getogen Limburgse heeft Veerle, 47 jaar jong, al sedert 1992 haar echte thuis gevonden in Wevelgem.

Veerle staat samen met haar echtgenoot, Rolf Verhaeghe, aan het stuur van de nv Aquiles, een rubberbedrijf dat zich o.m. heeft gespecialiseerd in valveilige ondergronden voor spelende kinderen.

Veerle is moeder van twee jongvolwassen kinderen en kan terugvallen op een uitgebreid sociaal netwerk. Veerle is naast volbloed ondernemer o.m. actief in Markant, in de ondernemersorganisatie BNI Gulden Sporen, is tegelijk ook Tupperware-consulente en verricht regelmatig vrijwilligerswerk.

Veerle is een en al dynamiek, nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en past hiermee perfect binnen de ambitieuze kandidatenlijst van N-VA Wevelgem.

Henk Louf is bjjzonder opgezet met de komst van Veerle als bijkomende troef binnen het sterke team dat hij rond zich heeft verzameld. “Met Veerle in onze rangen kunnen wij de toekomst voor een beter Wevelgem, met nog veel meer vertrouwen tegemoet zien.” aldus Henk.

Intussen wil Henk, namens de ganse N-VA-ploeg, Maria Da Conceiçao van harte te danken voor haar engagement tijdens de voorbije maanden en wenst hij haar vooral een snel herstel toe.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is