N-VA WEVELGEM KAN IN OKTOBER REKENEN OP HEIDI CRAEYNEST EN LUC VANDERHAEGHE

Op 12 maart 2024

N-VA Wevelgem versterkt haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober met Heidi CRAEYNEST uit Wevelgem op de 2de plaats en Luc VANDERHAEGHE uit Moorsele op de 3de plaats. Twee ervaren sterkhouders. 

Heidi CRAEYNEST maakte in 2018 een eerste maal deel uit van de N-VA lijst. Een logische stap naar de politiek gelet op haar sociaal geëngageerd karakter : mensen ontmoeten, mensen kennen en mensen helpen. Heidi schopte het onmiddellijk tot gemeenteraadslid. 

Intussen heeft Heidi CRAEYNEST zich ontpopt tot een bijzonder actief gemeenteraadslid, constructief waar mogelijk, maar kritisch als het moet. Heidi is lid van de politieraad, van de gemeenteraadscommissies vrije tijd en grondgebiedszaken. Lokale economie, mobiliteit, onderwijs, vrije tijd, integratie en gelijke kansen zijn thema’s die haar nauw aan het hart liggen. Haar politieke traject is niet onopgemerkt gebleven want ze krijgt ook nationaal een kans met het oog op de Vlaamse parlementsverkiezingen, waar ze de 17de plaats inneemt op de West-Vlaamse lijst van N-VA. 

Professioneel is Heidi CRAEYNEST actief als zelfstandig uitbaatster van Avenue Plus damesmode, en baat zij samen met haar partner afhaaltraiteur Kip&Co uit. Eveneens is zij actief als bestuurslid van Unizo Wevelgem, en is zij vrijwilliger op school als fruitouder. 

Onnodig te zeggen dat de lokale N-VA afdeling dan ook Heidi CRAEYNEST heeft verzocht om de 2de plaats op te nemen, wat zij met veel enthousiasme heeft aanvaard. 

N-VA kan voor haar 3de plaats op de lijst rekenen op Luc VANDERHAEGHE, een rasechte Moorselenaar. 

Luc VANDERHAEGHE legde begin 2022 de eed af als N-VA gemeenteraadslid. Als landbouwer op rust heeft hij bijzondere interesse voor het milieu en ruimtelijke ordening: het behoud van landbouwgrond met goed onderhouden landelijke wegen en afsteekstroken is voor hem cruciaal, bossen uiteraard ook maar dan wel op de juiste plaats . 

Luc VANDERHAEGHE is gekend in de streek als oud-speler van o.a. Club Brugge en KSV Moorsele, is actief als voorzitter van de Carlton-bikers en zet zich samen met zijn vrouw Carine Lambrecht in als vrijwilligerswerker in het woonzorgcentrum Sint-Jozef te Moorsele.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is